NUMBER 1
TAS

ONDANKS DE HUIDIGE MAATREGELEN TOCH EEN PERSONEELSBORREL ORGANISEREN? WE’VE GOT YOUR BAG! VERRAS JOUW PERSONEEL MET EEN BORRELTAS VOOR THUISWERKERS!

Met onze borreltas voor thuis ervaart jouw personeel toch die welverdiende, eindejaarpersoneelsborrel. Verras iedereen thuis met een tas met alle benodigdheden voor een geslaagde borrel. Het enige wat je hoeft te doen is een personeelsborrel organiseren via online video bellen. Waarbij iedereen klaar zit met een eigen borreltas, om gezamenlijk onze pubquiz te spelen!

   

Kies uit de volgende borreltassen voor jouw personeel voor €25,- excl. btw:

De wijn borreltas, gevuld met één fles rode of witte wijn en één gist wijnglas, meerdere borrelsnacks en een pubquiz van De Microfoonman!

De bier borreltas, gevuld met een 0,75L flesseizoensbier, een gist bierglas, meerdere borrel snacks en een pubquiz van De Microfoonman!

De Gin Tonic borreltas, gevuld met 100ml gin en twee flesjes fever tree tonic water, met bijpassende garnering, een gin tonic glas, borrelsnacks en een pubquiz van De Microfoonman!

De Alcohol vrije borreltas, gevuld met twee flesjes bundaberg ginger beer, één gist glas, borrelsnacks en een pubquiz van De Microfoonman!

 

Upgrade de borreltas eventueel met een cadeaubon van een bedrag naar keuze, te verzilveren bij De Gist en De Beierd in Delft. Je kan ook de bezorgtassen laten bezorgen bij ieder persoonlijk voor €5,– per adres.