HÉT
BORREL
CAFÉ

 

In de Gist is voor ieder wat wils. Een borrelcafé bij uitstek, waar je ook terecht kunt voor een goede kop koffie, ontbijt of een broodje.

 

Een borrelcafé  met een doorlopende kaart met mooie kleine gerechten die ideaal zijn om te delen. Deze zijn te bestellen bij onze open keuken waardoor er een leuke interactie ontstaat tussen gast en chef.

Aan onze bar kunt u alle kanten op. Bestel een van onze 15 bieren van de tap of kies een van onze gin tonics. Daarnaast serveren wij tafelflessen bier die ideaal zijn om te delen en hebben wij een brede selectie aan wijnen en whiskeys.

De Gist heeft een grote open café ruimte, inclusief een vide met prachtig uitzicht. Maar beschikt daarnaast ook over aan aantal ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, privéborrels of diners. Denk bijvoorbeeld aan onze gistproeverij, waarbij een variatie van onze gerechten wordt geserveerd.

In de zomer gaat in Delft hier de zon onder! Kom genieten van de laatste zonnestralen. Zelfs binnen, want onze gevel bestaat uit grote ramen en kan helemaal open!