HÉT
BORREL
CAFÉ

IN DE GIST IS VOOR IEDER WAT WILS. HET BORRELCAFE BIJ UITSTEK, WAAR JE OOK TERECHT KUNT VOOR EEN GOEDE KOP KOFFIE EN BRUNCH.

MOOIE GERECHTEN OM TE DELEN EN OPEN KEUKEN

Een borrelcafe met een doorlopende kaart met mooie kleine gerechten die ideaal zijn om te delen. Deze zijn te bestellen bij onze open keuken waardoor er een leuke interactie ontstaat tussen gast en chef.

16 BIEREN OP TAP, GIN TONICS, WIJNEN EN WHISKEYS

Aan onze bar kunt u van alle kanten op. Bestel een van onze 16 bieren van de tap of kies een van onze gin tonics. Daarnaast serveren wij tafelflessen bier die ideaal zijn om te delen en hebben wij een brede selectie aan wijnen en whiskeys.

RUIMTES VOOR VERGADERINGEN, PRIVEBORRELS OF DINERS

De gist heeft een grote open cafe ruimte, inclusief een vide met prachtig uitzicht. Maar beschikt daarnaast ook over een aantal ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, priveborrels of diners. Denk bijvoorbeeld aan onze gistproeverij, waarbij een variatie van onze gerechten wordt geserveerd.

DE LAATSTE ZONNESTRALEN VAN DELFT

In de zomer gaat in delft hier de zon onder! kom genieten van de laatste zonnestralen. Zelfs binnen, want onze gevel bestaat uit grote ramen en kan helemaal open!