RESERVEER VOOR GROEPEN BIJ DE GIST IN DELFT!

Een top idee, vraag hier gemakkelijk en snel een offerte aan voor het reserveren van een tafel. Geniet samen van heerlijke hapjes en drankjes in een bruisende sfeer op deze unieke locatie in Delft.

In verband met de COVID-19 maatregelen hebben we al onze borrelruimtes bij het café gevoegd. Wij nemen in ons café uitsluitend reserveringen aan voor groepen van 8 tot 20 personen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de 1,5m afstand tussen gasten. Onze grote ruimtes zorgen er voor dat u dus zelfs met grotere gezelschappen veilig kunt genieten in ons borrelcafé.

DE LEKKERSTE (SPECIAAL) BIEREN, WIJN EN MIXDRANKEN

Bij goed borrelen horen natuurlijk lekkere drankjes. Met een groot aanbod van bieren, wijn en mixdranken weet je zeker dat het goed zit. Verschillende arrangementen zijn mogelijk!

VERSCHILLENDE STIJLEN BORRELHAPJES: SNACKS, VIS, VLEES EN GROENTE

Iedereen wordt vrolijk van grote schalen borrelhapjes of tapas schaaltjes met afwisselend groente, vlees en vis. Kies een snack arrangement dat bij jou wensen past.

ZET JOUW DATUM METEEN VAST EN ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Klik op de “Beschikbaarheid” button om jouw datums vast te zetten. Doorloop alle stappen en ontvang een geheel vrijblijvende gratis offerte voor onze ruimtes.

HEEL GOED BEREIKBAAR MET TREIN, TRAM, BUS EN AUTO

Kom heel gemakkelijk met de trein, tram of bus naar de Gist. Het Centraal Station Delft bevindt zich op 2 minuten lopen. Kom met de auto naar de Gist en vindt voldoende parkeergelegenheid in de Phoenixgarage, slechts 100 meter verderop!