BEGIN OF EINDIG HET LEUKSTE BEDRIJFSUITJE BIJ DE GIST IN DELFT!

Een top uitje begint of eindigt bij de Gist! Huur gemakkelijk en snel een ruimte en geniet straks samen met je collega’s van een fantastisch ontbijt, lunch, borrel of diner.

DE LEKKERSTE (SPECIAAL) BIEREN, WIJN EN MIXDRANKEN

Bij goed borrelen horen natuurlijk lekkere drankjes. Met een groot aanbod van bieren, wijn en mixdranken weet je zeker dat het goed zit. Verschillende arrangementen zijn mogelijk!

GEZELLIG MET Z’N ALLEN ONTBIJTEN, LUNCHEN, BORRELEN OF DINEREN

Bij de Gist geniet je straks samen met je collega’s van een fantastisch ontbijt, lunch of diner. Kom je borrelen? Dan wordt Iedereen vrolijk van grote schalen borrelhapjes of tapas schaaltjes met afwisselend groente, vlees en vis. Kies een snack arrangement dat bij jou wensen past.

ZET JOUW DATUM METEEN GRATIS VAST EN ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Klik op de “Beschikbaarheid” button om jouw datum gratis vast te zetten. Doorloop alle stappen en ontvang een geheel vrijblijvende gratis offerte voor onze ruimtes.

HEEL GOED BEREIKBAAR MET TREIN, TRAM, BUS EN AUTO

Kom heel gemakkelijk met de trein, tram of bus naar de Gist. Het Centraal Station Delft bevindt zich op 2 minuten lopen. Kom met de auto naar de Gist en vindt voldoende parkeergelegenheid in de Phoenixgarage, slechts 100 meter verderop!