VERGADER RUSTIG EN PROFESSIONEEL BIJ DE GIST IN DELFT!

Bij de Gist reserveer je gemakkelijk en snel een ruimte om te vergaderen. Gebruik een van onze grote schermen (HDMI/Chromecast) of flip-overs. Er zijn genoeg zitplaatsen voor elke type vergadering in de Gist.

DE GIST HEEFT EEN MOOI EN BREED AANBOD HAPJES EN DRANKJES

Met een groot aanbod van koffies, bieren, wijn en mixdranken weet je zeker dat je goed zit. Verschillende arrangementen zijn mogelijk! Daarnaast kun je bij de Gist samen met je collega’s genieten van een fantastisch ontbijt, lunch of diner. Kom je borrelen? Dan wordt iedereen vrolijk van grote schalen borrelhapjes of tapas schaaltjes met afwisselend groente, vlees en vis. Kies een snack arrangement dat bij jou wensen past.

ZET JOUW DATUM METEEN GRATIS VAST EN ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Klik op de “Beschikbaarheid” button om jouw datum gratis vast te zetten. Doorloop alle stappen en ontvang een geheel vrijblijvende gratis offerte voor onze ruimtes.

HEEL GOED BEREIKBAAR MET TREIN, TRAM, BUS EN AUTO

Kom heel gemakkelijk met de trein, tram of bus naar de Gist. Het Centraal Station Delft bevindt zich op 2 minuten lopen. Kom met de auto naar de Gist en vindt voldoende parkeergelegenheid in de Phoenixgarage, slechts 100 meter verderop!